Yoga & Pilates

Yoga & Pilates

Praktika e jogës është jo vetëm efektive, por edhe e pazëvendësueshme.Është i vetmi ushtrim fizik që integron mendjen dhe shpirtin në stërvitje, jo vetëm që ndihmon trupin të shëndetshëm, por edhe për të relaksuar shpirtin nervor.Qëndrimi juaj është stolia juaj më e mirë, joga shpreh shprehjen e thjeshtësisë dhe pastërtisë, me besim të devotshëm dhe dashuri për jetën tonë.
    Çdo produkt yoga në korrik do të bëhet një partner i mirë në praktikën tuaj, duke ju sjellë një jetë të shëndetshme, cilësore dhe të ekuilibruar.
Pesha e lirë

Pesha e lirë

Trajnimi i forcës falas është një mënyrë efektive për të përmirësuar forcën, fuqinë dhe qëndrueshmërinë.Peshat e lira nuk e kufizojnë lëvizjen, në mënyrë që të jeni në gjendje të bëni ushtrime të mëdha me shumë kënde.Ngritja e peshave jo vetëm që ju ndihmon të përmirësoni aftësinë fizike dhe densitetin e kockave, të digjni kalori, të humbni peshë, por të ndërtoni muskuj dhe të rrisni qëndrueshmërinë e muskujve.
    Pesha e lirë e korrikut merr parasysh teknikën dhe sigurinë dhe i kushton më shumë vëmendje ndjenjave të përdoruesit.Pesha të ndryshme të lira luajnë role të ndryshme, por të gjitha ato sjellin kënaqësi në përdorimin dhe ndjekjen e funksionit të dëshiruar.
Trajnim Funksional

Trajnim Funksional

Stërvitja funksionale është një mënyrë për të ndihmuar një person mesatar të vendosë modelin e duhur të lëvizjes dhe për të ndihmuar entuziastët e sportit të plotësojnë nevojat e tyre sportive.Ai është krijuar për të zhvilluar stërvitjen e lëvizjes së trupit të njeriut nga krijimi i funksionit bazë deri në zhvillimin fizik përfundimtar.
    Trajnimi funksional i korrikut i kushton më shumë vëmendje komoditetit të përdoruesit dhe përmirëson fleksibilitetin dhe stabilitetin e trupit.Redukton potencialin për lëndime dhe sjell modele motorike më efikase.
Aksesorë fitnesi

Aksesorë fitnesi

Aksesorët e fitnesit mund të ndihmojnë me një stërvitje ose relaksim më të rregullt dhe të detajuar.Aksesorë të ndryshëm kanë përmasa dhe materiale të ndryshme për të përmbushur nevojat e brendshme të grupeve të ndryshme të njerëzve.Me ndihmën e këtyre, trupi mund të marrë ushtrime më gjithëpërfshirëse dhe më specifike.
    Aksesorët e fitnesit të korrikut jo vetëm që marrin parasysh profesionalizmin e sportit, por fokusohen në argëtimin e sportit.Të gjithë mund të gjejnë lumturinë në sport dhe sportet e lehta në lumturinë.