Јога и пилатес

Јога и пилатес

Практиката на јога не само што е ефикасна, туку и незаменлива.Тоа е единствената физичка вежба која ги интегрира умот и духот во вежбата, не само што му помага на телото здраво, туку и го релаксира нервниот дух.Вашето држење е вашиот најдобар накит, јогата вели израз на едноставност и чистота, со побожно верување и љубов кон нашите животи.
    Секој јулски производ за јога ќе стане добар партнер во вашата пракса, што ќе ви донесе здрав, квалитетен и избалансиран живот.
Слободна тежина

Слободна тежина

Бесплатниот тренинг за сила е ефикасен начин за подобрување на силата, моќта и издржливоста.Слободните тежини не го ограничуваат движењето, така што ќе можете да правите големи вежби со повеќе агли.Кревањето тегови не само што ви помага да ја подобрите кондицијата и густината на коските, да согорувате калории, да изгубите тежина, туку да изградите мускули и да ја зголемите издржливоста на мускулите.
    Слободните тежини во јули ги земаат предвид техниката и безбедноста и посветуваат повеќе внимание на чувствата на корисникот.Различните слободни тежини играат различни улоги, но сите тие носат задоволство во користењето и извршување на саканата функција.
Функционална обука

Функционална обука

Функционалниот тренинг е начин да му се помогне на просечниот човек да ја воспостави вистинската шема на движење и да им помогне на спортските ентузијасти да ги задоволат своите спортски потреби.Тој е дизајниран да го развие тренингот за движење на човечкото тело од основањето на основната функција до конечниот физички развој.
    Јулскиот функционален тренинг посветува поголемо внимание на удобноста на корисникот и ја подобрува флексибилноста и стабилноста на телото.Го намалува потенцијалот за повреда и носи поефикасни модели на мотори.
Фитнес додатоци

Фитнес додатоци

Фитнес додатоците можат да помогнат со поредовен и детален тренинг или релаксација.Различни додатоци имаат различни големини и материјали за да ги задоволат внатрешните потреби на различни групи луѓе.Со помош на нив, телото може да добие посеопфатна и поконкретна вежба.
    Фитнес додатоците во јули не само што го забележуваат професионализмот на спортот, туку се фокусираат на забавата на спортот.Секој може да ја најде среќата во спортот и лесниот спорт во среќата.